Sunday, 20 November 2011

musim berhenti kerja




Menganggur?
inginkan pekerjaan?
sudah bosan duduk dirumah?

ya..itu mungkin situasi untuk penganggur yang mencari kerja tapi masih tak dapat-dapat. Mungkin beribu sesalan tumbuh dihati. Samapai bila harus begitu? relax kawan2.. dunia kerja pun kadang-kadang membosankan. Ditempat kerja aku sekarang tengah bermusim! Musim berhenti kerja. Macam beratur nak masuk stadium bola sepak pulak..lepas sorang sorang. Last-last tinggal head of depart. je kerja..

ha ha ha ha.. sadis!

Mula-mula...PITRI
...diikuti EKA
dilompati oleh KLON JAMAL
abg yang saya tak kenali CAPAWI pun join sekali
ALONG pun rupanya ngikut cenyap-cenyap
ooo..budak ZARIMAN pun angkat kaki

Tinggallah kami. Lepasni, KAK ZUES DAN KAK NOMAH punya turn pulak. Sebab aku tengok dorang pun dah order tiket.

Hahahaha..

Terasa nak ikut pulak. Teringin nak ke stadium itu.

kalian  tak nak beli tiket jgk ke?
budak pink ni lah EKA. jangan memaki dah tau. cepat jadi ibu ya

1 comment :

  1. bi, patah tumbuh hilang berganti...nati akan ada ganti kwn yg berhenti kerja tu....btambah kawan k...

    ReplyDelete