Monday, 24 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

 
 
 
nak kawan-kawan? nak follower? dapat kan segera dengan meng'klik' diatas. Cepat! Terhad dan hangat di karpet blog.. eceh! iklan pulak. Alamak dah tengah malam, dok ngantuk-ngantuk main blog sekali terjumpa kempen ni! Wah sangat membantu, dah blog aku ni kekurangan 'kasih sayang' daripada blog lain. Jadi harap-harap ramailah yang sudi 'membaja' blog aku agar terus subur. Tak mau jadi daun kering!! Bdwy kempen ini sangat berguna unutk aku dan yang lain.
kadang-kadang aku budak sopan dan kadang-kadnag aku sangat kasar. Boleh kita menjadi kawan?
so follow me (bukan bedak badan tu la syg...)

 peace la. yeah! dah berjaya follow dan memfollow.
Hati bahagia

 
 
 

25 comments :

  1. salam perkenalan....
    dtg wat kunjungan bls...heheheh
    dah follow sini tau...=)

    ReplyDelete
  2. salam kenal.semoga bertambah follower :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
    jemput singgah blog picisan saya :)
    dah follow awk

    ReplyDelete
  5. follow dari segmen yang sama, follow me back k?

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dan persahabatan.

    from:http://adando.blogspot.com

    Follow to follow.

    ReplyDelete
  7. JOM FOLLOW LEYA BALIK :)

    http://dunia-leya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. yeah, dtg menjayakan segmen sama. sudah folo sini - no 19 ... :)

    http://pimpintangan.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  9. singgah n follow dah..jum follow balik~

    ReplyDelete
  10. wah bie...dh ada background baru, cantik n ceria lah....seceria mcm gambar owner dia yg kat atas tu...

    ReplyDelete
  11. dtang dr kempen yg sme..
    mia follow.jom follow mia plak..:p
    http://miameymi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

    ReplyDelete
  13. hye...ida dr segmen yg sm jg...
    dtg n follow cn...naty singgah blog ida jg ya ^_^

    ReplyDelete
  14. hai dah follow sini dari segmen yg sama..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  15. Salam c^^)
    dtg dr segmen yg same .^^)
    da follow awk & selamat berkenalan (^^,
    singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
    tqsm.daaa~ (",)

    ReplyDelete
  16. berkunjung ke sini..salam perkenalan

    ReplyDelete
  17. haloo , dr segmen yg smer , slam prkenalan :)

    ReplyDelete
  18. hi there..i already follow you..follow me back k..thanks..dari kempen yg sama.

    http://alkhattabbatik.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Muhammad Faris 'Azim…Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  20. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  21. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  22. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  24. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    ReplyDelete